Endelig en salgs-speaker som ikke er en nar!

Til Business Light i tirsdags, åbent og gratis netværk drevet af Søren Lillesøe og jeg, præsenterede Kim Wilde fra Conceptual “Salg for ikke-sælgere!th

Mit første indtryk af Kim var fra hans hjemmeside, hvor han har den klassiske røde skjorte på og står lidt smart på nogle fotos hist og pist –  så jeg tænkte: Åh nej, men rettede ind i sidste øjeblik og mindede mig selv om, at det ikke kunne være værre end noget af det jeg allerede havde set, forhåbentligt…

Kl 16:40 møder Kim op. I RØD SKJORTE OG VILDT KRØLLET 80’er-HÅR og igen mærker jeg min snigende træthed og nedladende holdning men jeg giver ham hånden, byder ham på kaffe og så går netværket igang.

Kl. 17:40 går Kim på scenen. Han har en powerpoint (endnu et dårligt tegn) og begynder med at præsentere sig selv og lave omvendte referencer til hende her, det var nu meget sjovt.

th (2)

Det starter som det ofte starter og jeg forbereder mig på at skulle frem til en meget lang aften, MEN SÅ SKER DER NOGET! Kim begynder at tale personligt om sin søn som er mongol, hvad han har lært af ham og hans diagnose i forhold til kommunikation, hvordan man kommunikerer og hvad man kommunikerer med. Fra det øjeblik havde Kim min fulde opmærksomhed og jeg fortrød det ikke! Kim flettede sine tanker og idéer fra sit privatliv ind med kommunikation i mere professionelle situationer og fik alle i rummet til at deltage med spørgsmål, kommentarer eller bare grin og god energi.

På vegne af Business Light (som du kan tilmelde dig ved at sende en mail til på signelin@slinn.dk) vil jeg og Søren takke Kim for en super god aften og meget inspirerende indlæg om hvordan vi kommunikerer og hvordan vi IKKE KAN IKKE-KOMMUNIKERE.

Tjek hans hjemmeside ud, Conceptual, se hvilke virksomheder han bla. arbejder for og giv ham et kald! 🙂

Reklamer
med emneordet , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: